top of page
  • Jonas Lybeer

Oktow? Did not know!

Oktow is een kei in het activeren en in beweging brengen van data. Kortweg klink dat: Oktow, experts in dataflow! De ruwe data van je gebouw, installatie of machinepark wordt gemeten, geanalyseerd, bewerkt en gebruiksklaar gemaakt. Denk daarbij aan energieverbruik, aanwezigheid, klimaat, parking,... We bewegen ons graag in de wereld van smart buildings, smart readiness en building data strategie. Als zusterbedrijf van DTplan hebben we voeling met de praktische kant van een integratie en houden we de vinger aan de pols.


Data-activatie? The way to go!

Onze specialisten zorgen voor een heldere visualisatie en dashboards. Zo openen we de deur naar een onbeperkt scala aan mogelijkheden: monitoring, automatisering, alarmering, rapportering, workflow activation, sensoring, ... Wij plaveien voor jou de weg naar een optimaal gebruik van jouw data.
Oktow? Which dataflow?

Je vraagt je af in welke takken van de ‘datasport’ we actief zijn? Je kan onze diensten opdelen in 4 grote luiken: ‘Energy Metering’, ‘Sensoring & Data forwarding’, ‘Maintenance & Prediction’ en ‘Energy Routing’. Oktow begeleidt je doorheen het hele proces. Verkies je ondersteuning in één specifieke stap? Dat kan ook. Onze dataflow experts staan voor je klaar.

Oktow? A DTplan Company

Terwijl Oktow thuis is in de wereld van energiemonitoring & data, focust DTplan zich als integrator op gebouwenautomatisatie met een scala aan oplossingen. Met About Technics hebben we bovendien 'Core HVAC Specialisten' in de groep.


Trouw aan Oktow

Ontdek enkele van onze referenties en partners
25 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page